HP pregătește un phablet de 6 inch cu Android și o tabletă hibrid, conform benchmark-urilor

Autor:  | Publicat în:  HP 1.039 ori
<b>HP pregătește un phablet de 6 inch cu Android și o tabletă hibrid, conform benchmark-urilor</b>HP a lansat câteva modele de tablete Android interesante în ultima vreme, iar acum pare a pregăti două noi device-uri. Unul dintre ele va fi o tabletă hibrid, iar celelalat sună ca un smartphone, ceea ce ar fi o mișcare neașteptată. &nbsp; Primul...

HP a lansat câteva modele de tablete Android interesante în ultima vreme, iar acum pare a pregăti două noi device-uri. Unul dintre ele va fi o tabletă hibrid, iar celelalat sună ca un smartphone, ceea ce ar fi o mișcare neașteptată.

Primul model descoperit în GFX Bench este HP Browser 10 x2, un soi de Slatebook x2. Acesta va fi un hibrid între tableta și notebok, cu o tastatură detașabilă, un procesor Nvidia Tegra 4 și un display Full HD. Al doilea gadget ne interesează mai mult, acel Slate 6 Voice Tab apărut în testele benchmark.

HP pregateste un phablet de 6 inch cu Android si o tableta hibrid, conform benchmark-urilor

Ar putea fi vorba aici despre un phablet de 6 inch cu suport pentru convorbiri, dacă ne luăm după numele său. Slate 6 Voice Tab va fi dotat cu un CPU Marvell quad core de 1 GHz și un GPU Vivante GC1000, pe care l-am văzut și pe prima tabletă E-Boda quad core dacă îmi amintesc bine. Rezoluția noului phablet HP va fi una 720p, iar terminalul va rula Android 4.2. Browser 10 x2 va rula Android 4.3 și așteptam să vedem și care vor și prețurile acestor noi modele.

HP pregateste un phablet de 6 inch cu Android si o tableta hibrid, conform benchmark-urilor

Probabil ca phabletul de 6 inch va costa sub 300 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×