BRD a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.962 ori
<b>BRD a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile</b>Astăzi, 19 noiembrie, cei de la BRD Group Societe Generale au organizat o conferință în cadrul căreia au lansat un serviciu de mobile banking denumit MyBRD Mobile. Evenimentul s-a organizat în incinta complexului Metropolis Center din București...

Astăzi, 19 noiembrie, cei de la BRD Group Societe Generale au organizat o conferință în cadrul căreia au lansat un serviciu de mobile banking denumit MyBRD Mobile. Evenimentul s-a organizat în incinta complexului Metropolis Center din București începând cu orele 11:00.

Aplicația MyBRD Mobile vine în ajutorul clienților prin simplificarea activităților financiare zilnice, cum ar fi transferul de bani, plata facturilor sau obținerea de informații financiare instantaneu, direct de pe telefonul mobil. Potrivit studiilor realizate, rata de penetrare a telefoniei mobile este de 120%, iar din totalul de device-uri mobile active, 17% sunt smartphone-uri. De asemenea și rata de adopție a tabletelor a crescut de la 10.000 utilizatori în 2010, la 450.000 până la sfârșitul anului 2013.

BRD a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile

Se pare că aplicația va fi disponibilă pentru toate device-urile mobile, de la smartphone-uri, la tablete, telefoane mai vechi sau foarte vechi. MyBRD Mobile poate fi descărcată pe terminalele ce au minim Android 2.1, iOS 2.4 sau WP 7.5, pentru celelalte telefoane aplicația se poate accesa prin intermediul browser-ului, iar pentru telefoanele foarte vechi există opțiunea de accesare printr-o sesiune USSD (0.10 EUR/sesiune).

Atât utilizatorii care au un cont BRD cât și cei care nu beneficiază de un astfel de cont vor putea folosi aplicația, dar nu vor avea parte de aceleași beneficii. Printre beneficiile pentru utilizatorul fără cont se numără: verificarea cursului valutar, localizator de ATM-uri/ Unități BRD și informații despre creditele oferite de bancă. Pentru clienții BRD ce au un cont deschis, lista de beneficii este una mult mai mare, astfel avem la dispoziție informații cu privire la cont, extrasul de cont, istoric status tranzacții, mesaje și notificări. Există posibilitatea de transfer a banilor între conturi proprii, transfer către beneficiari naționali, plata facturilor și crearea/lichidarea de depozite.

BRD a lansat serviciul de mobile banking MyBRD Mobile

Pentru plata facturilor se poate opta pentru scanarea codului de bare a facturii, sau prin scrierea manuală a acestuia. Transferul de bani se mai poate realiza și prin transfer către cod QR, număr de telefon sau prin atingerea telefoanelor, modalitate care a fost exemplificată la fața locului de către ambasadorii BRD, Gigă Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase. Costul lunar pentru utilizarea serviciului MyBRD este de 1 EUR, sau se poate alege un pachet de servicii în care este inclus și MyBRD pentru o taxă lunară de 6.5 lei.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×