HP Slate6 VoiceTab hands on preview - phablet midrange de 6 inch cu design arătos (Retro MWC 2014 - Video)

Autor:  | Publicat în:  HP 940 ori
<b>HP Slate6 VoiceTab hands on preview - phablet midrange de 6 inch cu design arătos (Retro MWC 2014 - Video)</b>HP a fost o prezentă importantă la MWC 2014, la standul sau afișând noile modele de terminale VoiceTab, care au atât rol de tableta, cât și de telefon. Un model VoiceTab intermediar, undeva între tableta și smartphone este HP Slate6 VoiceTab, pe...

HP a fost o prezentă importantă la MWC 2014, la standul sau afișând noile modele de terminale VoiceTab, care au atât rol de tableta, cât și de telefon. Un model VoiceTab intermediar, undeva între tableta și smartphone este HP Slate6 VoiceTab, pe care îl vedeți în acțiune mai jos.

Acesta este un phablet de 6 inch, cu un procesor quad core Marvell de 1.2 GHz la interior și suport pentru rezoluție 720p. Acest device vine cu 1 GB RAM, conectivitate HSPA+, o cameră de 5 megapixeli în spate, GPS, o baterie de 3000 mAh și radio FM. El a fost anunțat în ianuarie în preajma lui CES 2014 și ar trebui să ajungă în magazine în curând.

HP Slate6 VoiceTab hands on preview - phablet midrange de 6 inch cu design arătos (Retro MWC 2014 - Video)

Se pare că acest produs va avea și o versiune dual SIM, iar la capitolul dimensiuni, el măsoară 8.8 mm în grosime și cântărește 160 de grame. Phabletul are difuzoare stereo, slot microSD și 16 GB memorie internă. în spate se afla o cameră de 5 MP, cu autofocus și blitz LED, iar în zona frontală o cameră de 2 MP. Că OS avem Android 4.3 JB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×