Noul HTC One primeste primul pret in Marea Britanie: 700 de euro

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.305 ori
<b>Noul HTC One primeste primul pret in Marea Britanie: 700 de euro</b>Acum că suntem în luna în care va fi anunțat oficial noul HTC One, au început să apară, pe lângă scăpări de imagini și specificații și primele prețuri pentru acest device. Britanicii de la MobileFun s-au grăbit să listeze produsul în...

Acum că suntem în luna în care va fi anunțat oficial noul HTC One, au început să apară, pe lângă scăpări de imagini și specificații și primele prețuri pentru acest device. Britanicii de la MobileFun s-au grăbit să listeze produsul în oferta lor.

Aparent "noul HTC One", căci acesta e numele său provizoriu va fi vândut la prețul de aproximativ 700 de euro. El va veni cu un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.3 GHz, o cameră duala de 5 megapixeli, HTC BoomSound și un display de 5 inch, cu rezoluție Full HD. Handsetul va rula Android 4.4 KitKat și va veni și cu 32 GB memorie internă.

Vă reamintesc că pe 25 martie HTC are organizat un eveniment special pentru acest flagship, iar dacă taiwanezii se mișcă rapid ar putea aduce produsul în magazine înainte de 11 aprilie, atunci când Galaxy S5 ajunge pe rafturi. Cum vi se pare prețul de mai sus, mai ales în comparație cu sumele vehiculate pentru Galaxy S5?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×