HP TouchPad, o tabletă dezamăgitoare... spun primele recenzii

2.315 ori
<b>HP TouchPad, o tabletă dezamăgitoare... spun primele recenzii</b>Se pare că HP TouchPad, prima tabletă webOS a faimosului producător de PC-uri va avea aceeași soartă ca și BlackBerry Playbook și anume o recepție negativă din partea specialiștilor. Astfel, primele recenzii ale tabletei nu sunt deloc roz pentru...

Se pare că HP TouchPad, prima tabletă webOS a faimosului producător de PC-uri va avea aceeași soartă ca și BlackBerry Playbook și anume o recepție negativă din partea specialiștilor. Astfel, primele recenzii ale tabletei nu sunt deloc roz pentru TouchPad...

Asta nu înseamnă că tableta de 500 de dolari (16GB) nu este performanta sau nu are toate atuurile pentru a o face atractivă în segmentul business, dar cum rămâne cu consumatorul de rând? Ce separa acest model de iPad? Aflăm imediat!

Pentru început, trebuie să aflați că TouchPad vine cu un ecran de 9.7 inchi, cu rezolutie de 1024 x 768 pixeli, iar tableta a fost comparată de mulți cu Apple iPad, având în design similar și dimensiuni foarte apropiate. TouchPad folosește un procesor dual core de 1.2GHz (Snapdragon) și vine cu obișnuitele funcții ale lui webOS, printre care și secțiunea Synergy pentru socializare, deja clasică pentru un utilizator de telefon Palm Pre sau Pixi.

Atuul acestui model (și al lui webOS) este multitasking-ul unic, cu acele "Cards", care fac atât de ușor trecerea de la o funcție/aplicație la alta. Un alt avantaj este încărcarea prin inducție de care dispune tableta, folosind un dock special. în privința primelor recenzii, ei bine This îs my next afirma că tableta HP a pierdut duelul cu iPad și cu Galaxy Tab 10.1 când vine vorba de experiența utilizatorului.

Engadget și-ar fi dorit ca TouchPad să fie mai mult, dar nu se apropie încă de tabletele Android sau de iPad. Gizmodo se plâng că HP "le calcă în picioarele visele" și că terminalul este mediocru, iar CNET afirma că TouchPad ar fi un rival excelent pentru iPad... 1. în cele din urmă Laptopmag critică procesorul dual core care este neobișnuit de lent pentru potențialul său.

Acestea sunt primele păreri și dacă PlayBook a fost primit la fel de către presa, ei bine nouă la Mobilissimo tableta BlackBerry ne-a plăcut, deci ne abținem de la verdicte până ce vom pune mâna pe noul terminal HP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×