BlackBerry Bold 9900 Într-un preview detaliat - performanța În ambalaj elegant (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.865 ori
<b>BlackBerry Bold 9900 Într-un preview detaliat - performanța În ambalaj elegant (Video)</b>Cei de la IntoMobile au reușit să pună mâna pe un model BlackBerry Bold 9900, pe care l-au trecut printr-o serie de teste, ce au avut ca rezultat preview-ul de aici. Ei bine, noi vom arunca o privire asupra acestei analize a noului terminal produs de...

Cei de la IntoMobile au reușit să pună mâna pe un model BlackBerry Bold 9900, pe care l-au trecut printr-o serie de teste, ce au avut ca rezultat preview-ul de aici. Ei bine, noi vom arunca o privire asupra acestei analize a noului terminal produs de RIM.

Aflăm că handsetul va sosi pe piața peste câteva luni și că acest nou BlackBerry își arată apartenența la seria Bold încă din design. Astfel, aveți la dispoziție o tastatură full QWERTY foarte comodă și cu taste bine definite, care vă vor face să uitați de ideea de a scrie greșit pe mobil. Research in Motion a creat cel mai subțire BlackBerry Bold de până acum prin modelul 9900, iar telefonul este și destul de ușor, iar designul sau este unul premium.

BlackBerry Bold 9900

Marginea metalică argintie adăugă acel plus de eleganță de care are nevoie orice telefon business. în ce privește ecranul, avem la dispoziție un touchscreen capacitiv de 2.8 inchi, cu diagonală de 640 x 480 pixeli, deci va afișa imagini clare și detaliate, în culori foarte vii. în partea din spate a noului Bold se afla o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captura video 720p HD.

BlackBerry Bold 9900 vine cu un procesor de 1.2 GHz care ar trebui să spele păcatele modelului Torch, de care utilizatorii se plângeau la capitolul performanță. în plus, terminalul rulează BlackBerrry OS 7, care este disponibil deocamdată doar în varianta de pre-productie, deci verdicte nu pot fi emise până la produsul final.

Rețineți că acesta este unul dintre telefoanele care vor primi actualizarea la QNX OS, platforma de pe tableta PlayBook. Clipul de mai jos continua previewul și vă oferă mai multe detalii:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×