HTC lansează un telefon Facebook la MWC 2011!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.437 ori
<b>HTC lansează un telefon Facebook la MWC 2011!</b>După ce am văzut primele "Telefoane Facebook" de la INQ Mobile, ei bine iată că și HTC are planuri de acest gen, pe care le va dezvălui la MWC 2011, săptămâna viitoare. Rezultatul va fi un terminal Android cu buton Facebook, precum arată...

După ce am văzut primele "Telefoane Facebook" de la INQ Mobile, ei bine iată că și HTC are planuri de acest gen, pe care le va dezvălui la MWC 2011, săptămâna viitoare. Rezultatul va fi un terminal Android cu buton Facebook, precum arată imaginea de mai jos. încă o dată INQ se va implica în acest proiect.

Butonul Facebook de pe noul smartphone reprezintă un shortcut, ca și cel Bing de pe telefoanele Windows Phone 7. Rămâne de văzut dacă acest buton va permite doar accesul la Facebook sau va afecta și statusul, sau streamul foto și video al serviciului de socializare. HTC integrase deja Facebook în interfața Sense, oferind utilizatorilor cele mai noi actualizări de statusuri și permițându-le că facă postari pe mai multe servicii dintr-un singur meniu.

Având în vedere integrarea tot mai accentuată a lui Facebook pe platforma Android și pe terminalele cu acest OS la bord, HTC va trebui să vină cu o inovație care să cucerească piață și să separe brandul taiwanez încă o dată de competitori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×