HTC 1, un telefon concept Android, creat de Andrew Kim

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.061 ori
<b>HTC 1, un telefon concept Android, creat de Andrew Kim</b>Andrew Kim este un designer cu o idee noua pentru compania HTC, in privinta lookului viitoarelor sale terminale mobile. Astfel, modelul din imaginea de mai jos reprezinta fructul acestei idei, telefonul concept HTC 1. &nbsp; &nbsp; HTC 1 este un...

Andrew Kim este un designer cu o idee noua pentru compania HTC, in privinta lookului viitoarelor sale terminale mobile. Astfel, modelul din imaginea de mai jos reprezinta fructul acestei idei, telefonul concept HTC 1.

HTC 1 este un smartphone premium, care ruleaza Android si vine cu un design slim unic, bazat pe o carcasa de forma dreptunghiulara, inspirata de camerele Leica. Handsetul este fabricat din alama prelucrata, care va rezista ani buni fara sa prezinte semne de uzura. Aflam si ca acest concept incorporeaza un difuzor ascuns si un suport inedit, dar este capabil si sa reziste la socuri destul de bine.

Interfata Sense este in continuare prezenta pe terminal, intr-o varianta mai simpla, dar si mai evoluata, bazata pe widgeturi full screen, ce ofera o experienta placuta de utilizare. O alta inovatie o reprezinta razele ultraviolete, care curata partea frontala a telefonului, omorand microorganismele care ar putea ajunge pe fata si mainile utilizatorului.

Mai multe detalii aflati de pe site-ul designerului Andrew Kim.

HTC 1 concept

HTC 1 concept

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×