Apple pierde 10 milioane de dolari din valorea sa de piata, in urma unei recenzii negative

1.694 ori
<b>Apple pierde 10 milioane de dolari din valorea sa de piata, in urma unei recenzii negative</b>Situatia celor de la Apple devine tot mai intunecata, din cauza problemelor lui iPhone 4. Deja gigantul din Cupertino a inceput sa piarda si bani pe aceasta tema, valoarea sa pe piata scazand cu 10 milioane de dolari, din cauza unei recenzii negative a...

Situatia celor de la Apple devine tot mai intunecata, din cauza problemelor lui iPhone 4. Deja gigantul din Cupertino a inceput sa piarda si bani pe aceasta tema, valoarea sa pe piata scazand cu 10 milioane de dolari, din cauza unei recenzii negative a lui iPhone 4, realizata de Consumer Reports.

Consumer Reports este o organizatie care se ocupa cu apararea intereselor consumatorilor, iar recenzia lor recenta mentioneaza faptul ca au fost testate 3 unitati iPhone 4, toate cu probleme cu semnalul. Acestea apar atunci cand utilizatorul isi pune mana peste partea stanga-jos a terminalului, ajungandu-se chiar la convorbiri ratate din aceasta cauza.

Intre timp, aflam si ca Apple a programat o conferinta de presa pentru maine, 16 iulie, in care cel mai probabil va anunta fie retragerea de pe piata a lui iPhone 4 pentru rezvoltarea problemelor de hardware, fie un fix software pentru handset. Ce este mai grav e faptul ca Apple a blocat linkurile catre recenzia negativa mentionata mai sus, acest soi de cenzura facand si mai rau imaginii sale deja stirbite.

Asistam oare la declinul lui iPhone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×