LG UX 5.0, noua interfață bazată pe Android 6.0 Marshmallow, ne este prezentată în detaliu de către compania sud-coreeană

Autor:  | Publicat în:  LG 1.183 ori
<b>LG UX 5.0, noua interfață bazată pe Android 6.0 Marshmallow, ne este prezentată în detaliu de către compania sud-coreeană</b>Odată cu flagship-ul LG G5 a debutat și noua interfață LG UX 5.0 ce este bazată pe Android 6.0 Marshmallow și care aduce c&acirc;teva schimbări interesante. Chiar LG decide ca astăzi să ne prezinte &icirc;n detaliu noua interfață, dar și acele...

Odată cu flagship-ul LG G5 a debutat și noua interfață LG UX 5.0 ce este bazată pe Android 6.0 Marshmallow și care aduce câteva schimbări interesante. Chiar LG decide ca astăzi să ne prezinte în detaliu noua interfață, dar și acele modificări care au fost implementate pentru o mai bună experiență de utilizare.

În primul rând aflăm că LG UX 5.0 va fi disponibilă și pe următoarele smartphone-uri pregătite de către companie, fără a se preciza totuși dacă actualizarea va fi disponibilă la un moment dat și pentru modele anterioare cum este cazul lui LG G4. Revenind la noua interfață, principala adăugare aici este LG Friend Manager.

Aplicația în cauză va fi locul de unde putem conecta într-un mod foarte simplu accesorii sau module pentru smartphone-ul nostru. Astfel, aplicația va detecta în mod automat accesoriul avut în apropiere și oferi posibilitatea de conectare la device, dar și unele setări specifice. De asemenea, această versiune ne aduce noi funcții pentru aplicația de cameră foto.

Vom avea funcția pinch to zoom, Auto Shot, cât și funcția Multi View prin care se pot captura imagini din mai multe unghiuri odată cu utilizarea smartphone-ului LG G5 și a unei camere foto LG 360 Cam. Nu în ultimul rând se amintește introducerea funcției prin care toate aplicațiile vor fi plasate direct pe ecran, fără a mai exista un meniu de aplicații dedicat. În cazul în care această afișare vă displace, aflați că există în continuare și setarea prin care putem reveni la meniul clasic.


LG UX 5.0 ne mai aduce o serie de update-uri pentru următoarele aplicații: LG Health, Smart Doctor, World Clock, Manager fișiere, Quick Help, respectiv LG Backup. O prezentare interactivă a noilor funcții poate fi văzută în clipul video de mai sus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×