LG UX 5.0, noua interfață bazată pe Android 6.0 Marshmallow, ne este prezentată în detaliu de către compania sud-coreeană

1.231 ori
<b>LG UX 5.0, noua interfață bazată pe Android 6.0 Marshmallow, ne este prezentată în detaliu de către compania sud-coreeană</b>Odată cu flagship-ul LG G5 a debutat și noua interfață LG UX 5.0 ce este bazată pe Android 6.0 Marshmallow și care aduce c&acirc;teva schimbări interesante. Chiar LG decide ca astăzi să ne prezinte &icirc;n detaliu noua interfață, dar și acele...

Odată cu flagship-ul LG G5 a debutat și noua interfață LG UX 5.0 ce este bazată pe Android 6.0 Marshmallow și care aduce câteva schimbări interesante. Chiar LG decide ca astăzi să ne prezinte în detaliu noua interfață, dar și acele modificări care au fost implementate pentru o mai bună experiență de utilizare.

În primul rând aflăm că LG UX 5.0 va fi disponibilă și pe următoarele smartphone-uri pregătite de către companie, fără a se preciza totuși dacă actualizarea va fi disponibilă la un moment dat și pentru modele anterioare cum este cazul lui LG G4. Revenind la noua interfață, principala adăugare aici este LG Friend Manager.

Aplicația în cauză va fi locul de unde putem conecta într-un mod foarte simplu accesorii sau module pentru smartphone-ul nostru. Astfel, aplicația va detecta în mod automat accesoriul avut în apropiere și oferi posibilitatea de conectare la device, dar și unele setări specifice. De asemenea, această versiune ne aduce noi funcții pentru aplicația de cameră foto.

Vom avea funcția pinch to zoom, Auto Shot, cât și funcția Multi View prin care se pot captura imagini din mai multe unghiuri odată cu utilizarea smartphone-ului LG G5 și a unei camere foto LG 360 Cam. Nu în ultimul rând se amintește introducerea funcției prin care toate aplicațiile vor fi plasate direct pe ecran, fără a mai exista un meniu de aplicații dedicat. În cazul în care această afișare vă displace, aflați că există în continuare și setarea prin care putem reveni la meniul clasic.


LG UX 5.0 ne mai aduce o serie de update-uri pentru următoarele aplicații: LG Health, Smart Doctor, World Clock, Manager fișiere, Quick Help, respectiv LG Backup. O prezentare interactivă a noilor funcții poate fi văzută în clipul video de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×