Tim Cook s-a opus procesului Împotriva Samsung cu ani În urmă, Steve Jobs a insistat

Autor:  | Publicat în:  Apple 831 ori
<b>Tim Cook s-a opus procesului Împotriva Samsung cu ani În urmă, Steve Jobs a insistat</b>Tim Cook, succesorul lui Steve Jobs în funcția de CEO Apple este văzut ca o persoană riguroasă și strictă, dar nu atât de agresivă precum Jobs. O dovadă cu privire la această atitudine benevolă vine din trecutul lui Cook, care s-a opus...

Tim Cook, succesorul lui Steve Jobs în funcția de CEO Apple este văzut ca o persoană riguroasă și strictă, dar nu atât de agresivă precum Jobs. O dovadă cu privire la această atitudine benevolă vine din trecutul lui Cook, care s-a opus procesului intentat celor de la Samsung, deși până la urma voința lui Steve Jobs a triumfat în 2011.

Jobs declarase deja "război termonuclear" lui Android și producătorilor de telefoane care adoptau platforma și care "copiau designul lui iPhone". într-un articol Reuters lung și detaliat cu privire la relația dintre Cook și Jobs aflăm că Tim Cook a fost împotriva unei bătălii în tribunale cu Samsung, de vreme ce acesta era un partener esențial pentru Apple și un furnizor de componente de primă mână. Ei furnizau hardware esențial pentru iPad și iPhone și trebuie să aflați că Tim Cook a fost în spatele realizării unui lanț de parteneriate și relații cu diferite companii de-a lungul anilor.

Astfel, atacurile lui Jobs dărâmau ce clădise Cook, cu alte cuvinte. Ei bine, chiar și după acest război termonuclear Apple și Samsung colaborează, dar în mod clar relația dintre cele două s-a deteriorat, iar Apple are și parteneri ca LG Display sau Sharp pentru panourile display-urilor cel puțin. Reuters speculează că în viitor relațiile dintre Samsung și Apple vor redeveni ce au fost odată și va fi uitat războiul brevetelor. Așa să fie oare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×