HTC 8XT și Samsung Ativ S Neo anunțate oficial; Noi terminale cu Windows Phone 8 debutează În SUA!

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.152 ori
<b>HTC 8XT și Samsung Ativ S Neo anunțate oficial; Noi terminale cu Windows Phone 8 debutează În SUA!</b>Dacă tot se vorbește foarte mult despre produsele noi Microsoft în cadrul BUILD 2013, era cazul să vedem și câteva noi telefoane Windows Phone. Operatorul american Sprint a profitat de ocazie și a anunțat două noi smartphone-uri cu acest OS: HTC...

Dacă tot se vorbește foarte mult despre produsele noi Microsoft în cadrul BUILD 2013, era cazul să vedem și câteva noi telefoane Windows Phone. Operatorul american Sprint a profitat de ocazie și a anunțat două noi smartphone-uri cu acest OS: HTC 8XT și Samsung ATIV S Neo.

Ambele modele rulează Windows Phone 8, iar HTC 8XT adoptă din filosofia de design HTC One, integrand difuzoare frontale stereo BoomSound. Handsetul vine cu amplificator audio, tehnologie Beats și va costa 99 de dolari la abonament Sprint. Acest model este dotat cu camera de 8 megapixeli în spate, camera de 1.6 megapixeli în zona frontală și un procesor Qualcomm Snapdragon 400 dual core de 1.4 GHz la interior.

HTC 8XT este dotat cu 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare, slot microSD și display de 4.3 inch. Samsung Ativ S Neo dispune de un procesor dual core de 1.4 GHz, 1 GB RAM, slot microSD, display de 4.8 inch și camera de 8 megapixeli în spate. în fată avem o cameră frontală de 1.9 MP, iar terminalul este dotat cu funcții speciale Samsung ca Ativ Beam, Beauty Shot, Manga Camera, Photo Editor și alte câteva. Telefonul costă 149.99 dolari la abonament.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×