Huawei Ascend W2 Își face apariția Într-o experiență hands on, e ca și lansat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 938 ori
<b>Huawei Ascend W2 Își face apariția Într-o experiență hands on, e ca și lansat (Video)</b>Huawei Ascend W2 e cel mai nou model Windows Phone 8 al producătorului chinez și ultima oară când l-am văzut a fost într-o imagine de presă ajunsă pe web în luna mai. Ei bine iată că vedem din nou terminalul astăzi, într-o experiență hands...

Huawei Ascend W2 e cel mai nou model Windows Phone 8 al producătorului chinez și ultima oară când l-am văzut a fost într-o imagine de presă ajunsă pe web în luna mai. Ei bine iată că vedem din nou terminalul astăzi, într-o experiență hands on a celor de la Engadget.

W2 și-a făcut aparitia la Mobile Asia Expo, o expoziție de produse și gadgeturi organizată în Shanghai. Telefonul vine cu un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli și e posibil să fie vorba de un panou IPS aici, ceea ce ar însemna unghiuri bune de vizualizare. Avem la interior un procesor dual core Qualcomm MSM8230 de 1.4 GHz și 512 MB RAM.

Huawei Ascend W2 Își face apariția Într-o experiență hands on, e ca și lansat (Video)

Terminalul vine cu 8 GB memorie internă, slot microSD și sper că are un capac al bateriei ceva mai ușor de scos decât cel al lui Huawei Ascend W1, colegul Alex chinuindu-se cu acesta. Noul model încorporează și o baterie de 1700 mAh, un slot SIM standard și o parte din spate roșie sau galbenă. Acest model va fi unul low cost și dacă îmi permiteți să estimez, prețul sau ar trebui să fie în jur de 200 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×