HTC a anunțat lansarea versiunii Europene a lui EVO 3D; Compania anunță și un nou sediu pe continent

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.662 ori
<b>HTC a anunțat lansarea versiunii Europene a lui EVO 3D; Compania anunță și un nou sediu pe continent</b>HTC începe această săptămână cu două anunțuri importante, cel al debutului telefonului EVO 3D în Europa și faptul că producătorul taiwanez are acum un nou sediu european, modern. HTC EVO 3D este un telefon cu ecran și camera 3D, pe care îl...

HTC începe această săptămână cu două anunțuri importante, cel al debutului telefonului EVO 3D în Europa și faptul că producătorul taiwanez are acum un nou sediu european, modern. HTC EVO 3D este un telefon cu ecran și camera 3D, pe care îl așteptăm cu nerăbdare și în România, unde se va duela de la egal cu un alt telefon 3D, LG Optimus 3D.

Ecranul qHD de 4.3 inchi al acestui smartphone folosește o afișare stereoscopică, astfel că nu va fi nevoie de ochelari speciali pentru a vedea imaginile 3D. HTC EVO 3D vine cu un procesor dual core Qualcomm Snapdragon de 1.2GHz și folosește camere duale foto de 5 megapixeli, capabile de captură 3D.

Terminalul rulează Android 2.3 cu interfața HTC Sense 3.0, ce include meniuri tridimensionale și un lockscreen personalizabil. Camerele noului model HTC pot face trecerea de la captura 2D la cea 3D și invers. în plus, aveți la dispoziție și funcția Tiltshift Effect, care adaugă efectul blur unor imagini, dând senzația de modele la scară.

EVO 3D vine în magazinele din Europa în iulie, iar în ce privește noul sediu al companiei taiwaneze, acesta se afla în Slough, Marea Britanie. La ceremonia de inaugurare au participat, printre alții, Peter Chou, CEO HTC, Florian Seiche, președinte HTC EMEA și primarul orașului britanic, Sukhjit Dhaliwal.

în noile birouri se vor afla echipa de management, echipele de vânzări, inginerii, segmentul de marketing pentru HTC EMEA și Marea Britanie. Noul sediu ocupa 6.500 metri pătrați și este un fost HQ al companiei O2.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×