iPhone 6 ar putea folosi un procesor TSMC A6, sosește În 2012

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.587 ori
<b>iPhone 6 ar putea folosi un procesor TSMC A6, sosește În 2012</b>Nici nu a fost anunțat încă iPhone 5 și deja aflăm informații despre succesorul său... Astfel, după ce am văzut concepte holografice de iPhone-uri ale anului 2020 și am aflat că iPhone 6 ar putea avea un display fabricat de Sharp, acum a venit...

Nici nu a fost anunțat încă iPhone 5 și deja aflăm informații despre succesorul său... Astfel, după ce am văzut concepte holografice de iPhone-uri ale anului 2020 și am aflat că iPhone 6 ar putea avea un display fabricat de Sharp, acum a venit rândul procesorului să se alăture speculațiilor.

Se pare că generația de telefon Apple din 2012 ar putea folosi un procesor creat de către compania Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited (TSMC). în acest moment brandul taiwanez are cele mai mari șanse să devină partener al gigantului din Cupertino, producând variantele de CPU Apple A6.

După cum probabil știți deja, majoritatea zvonurilor dau drept sigur un procesor dual core A5 pe iPhone 5, deci următorul terminal va trebui să pluseze în mod semnificativ. Dacă următorul CPU va fi un quad core nu avem idee încă, dar având în vedere modul Apple de oferi putere de procesare de top și în pachete mai mici, chiar și un dual core evoluat va fi de ajuns.

Problema e că dacă zvonurile sunt reale, înseamnă că Apple nu va mai apela la Samsung pentru procesoare și poate că falia dintre cele două companii este mai mare decât credeam.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×