Samsung Galaxy S II va avea un succesor lansat În septembrie?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.283 ori
<b>Samsung Galaxy S II va avea un succesor lansat În septembrie?</b>Nici nu ne-am obișnuit bine cu prezența lui Galaxy S II în topurile de vânzări și deja se vorbește despre un succesor. Nu este vorba deocamdată de Galaxy S III, care va sosi în 2012, ci de un upgrade mai modest de specificații. &nbsp; Astfel,...

Nici nu ne-am obișnuit bine cu prezența lui Galaxy S II în topurile de vânzări și deja se vorbește despre un succesor. Nu este vorba deocamdată de Galaxy S III, care va sosi în 2012, ci de un upgrade mai modest de specificații.

Astfel, conform unor surse interne, compania care se judecă atât de des cu Apple va lansa o versiune de Galaxy S II cu procesor de 1.4 GHz, 1 GB RAM și Android 2.3.4 drept OS. Numele noului terminal ar putea fi Galaxy  S II Plus sau poate chiar un alt branding, care să îl distingă de primul Galaxy S II.

în ce privește lansarea, cel devreme am putea vedea acest model pe piața în august, dar septembrie este o perioadă destul de sigură. Acum să vedem și ce preț va avea noul smartphone și dacă va fi la fel de subțire ca predecesorul său cu talia de 8.5 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×