Samsung Galaxy S II va avea un succesor lansat În septembrie?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.301 ori
<b>Samsung Galaxy S II va avea un succesor lansat În septembrie?</b>Nici nu ne-am obișnuit bine cu prezența lui Galaxy S II în topurile de vânzări și deja se vorbește despre un succesor. Nu este vorba deocamdată de Galaxy S III, care va sosi în 2012, ci de un upgrade mai modest de specificații. &nbsp; Astfel,...

Nici nu ne-am obișnuit bine cu prezența lui Galaxy S II în topurile de vânzări și deja se vorbește despre un succesor. Nu este vorba deocamdată de Galaxy S III, care va sosi în 2012, ci de un upgrade mai modest de specificații.

Astfel, conform unor surse interne, compania care se judecă atât de des cu Apple va lansa o versiune de Galaxy S II cu procesor de 1.4 GHz, 1 GB RAM și Android 2.3.4 drept OS. Numele noului terminal ar putea fi Galaxy  S II Plus sau poate chiar un alt branding, care să îl distingă de primul Galaxy S II.

în ce privește lansarea, cel devreme am putea vedea acest model pe piața în august, dar septembrie este o perioadă destul de sigură. Acum să vedem și ce preț va avea noul smartphone și dacă va fi la fel de subțire ca predecesorul său cu talia de 8.5 mm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×