HTC Accord vine cu Windows Phone, procesor dual core Snapdragon, ecran HD de 4.3 inch (Imagine)

1.200 ori
<b>HTC Accord vine cu Windows Phone, procesor dual core Snapdragon, ecran HD de 4.3 inch (Imagine)</b>Suntem cu un pas mai aproape de lansarea primului val de telefoane cu Windows Phone 8 și deja Samsung a dat startul cu Ativ S. Urmează și Nokia pe 5 septembrie, cu câteva modele Lumia noi și se pare că și HTC pregătește ceva special. Acel "ceva"...

Suntem cu un pas mai aproape de lansarea primului val de telefoane cu Windows Phone 8 și deja Samsung a dat startul cu Ativ S. Urmează și Nokia pe 5 septembrie, cu câteva modele Lumia noi și se pare că și HTC pregătește ceva special. Acel "ceva" pare a-l include și pe HTC Accord, modelul Windows Phone 8 prezentat mai jos și scăpat pe Twitter de sursa @Football4PDA.

La ultima verificare HTC pregătea 3 noi terminale WP8, Rio, Accord și Zenith, dar până acum nu am avut imagini cu acestea. HTC Accord ar fi ajuns pe XDA Developers și imaginea ar fi fost găsită într-un ROM HTC care conținea o randare a telefonului. Aici vedem că modelul rulează WP7, iar HTC Accord vine într-o variantă mov aprins, cu procesor dual core MSM8960 Snapdragon de 1.5 GHz, același de pe Samsung Galaxy S III, în varianta americană.

în plus, terminalul încorporează și un ecran Super LCD 2 de 4.3 inch, cu rezoluție HD, o cameră de 8 megapixeli cu captura Full HD, slot microSD, NFC și poate și LTE. IFA 2012 este departe de a fi gata, deci e posibil ca HTC să prezinte oficial acest telefon și poate și pe Zenith și Rio în următoarele zile. Vouă care model va surâde mai mult? Samsung Ativ S sau acest Accord de la HTC?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×