CEO-ul Google și cel Apple poartă discuții despre brevete; Viitoare Înțelegeri posibile?

Autor:  | Publicat în:  Apple 849 ori
<b>CEO-ul Google și cel Apple poartă discuții despre brevete; Viitoare Înțelegeri posibile?</b>După ce Samsung a fost învinsă de Apple la tribunal, vestea pesemne că nu a picat prea bine în tabăra Google, care își susține toți partenerii Android. Astfel, aflăm acum de la Reuters că Larry Page, CEO Google și Tim Cook, CEO Apple au...

După ce Samsung a fost învinsă de Apple la tribunal, vestea pesemne că nu a picat prea bine în tabăra Google, care își susține toți partenerii Android. Astfel, aflăm acum de la Reuters că Larry Page, CEO Google și Tim Cook, CEO Apple au purtat o discuție telefonică în ultimele zile cu privire la problemele pe zona de proprietăți intelectuale.

Un lucru e sigur: Cook e mai diplomat decât Steve Jobs, care declarase "război termonuclear" lui Android și nu stătea la discuții. Există în acest moment și discuții la nivelul oficialilor celor două companii, tot cu privire la problemele legate de proprietăți intelectuale și încălcarea lor. Se vorbește și de o întâlnire fata în fața a celor doi, care trebuia să aibă loc astăzi, dar care a fost amânată. Probabil că după ce Samsung a aflat că trebuie să plătească 1 miliard de dolari celor de la Apple, asta a atras atenția Google asupra problemelor partenerilor săi hardware.

E posibil ca Google să caute o cale de dialog cu Apple și o modalitate de a încheia o dată pentru totdeauna disputa lor, fie prin plata unor licențe, cum plătește Google către Microsoft (per terminal Android vândut), fie prin transformarea unor designuri/software astfel încât să nu încalce proprietăți intelectuale Apple. Atacurile la adresa Samsung și HTC din partea Apple sunt de fapt atacuri la Android și recent compania din Cupertino a renunțat și la soluția Maps a gigantului motoarelor de căutare, semn că falia dintre cele două companii crește.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×