Livrările de smartphone-uri au ajuns la aproape 277 de milioane de unități În primele 3 luni din 2014

783 ori
<b>Livrările de smartphone-uri au ajuns la aproape 277 de milioane de unități În primele 3 luni din 2014</b>Se pare că segmentul smartphone e imposibil de oprit sau încetinit, astfel că nu ne surprinde să aflăm că livrările de smartphone-uri au ajuns la aproape 277 de milioane de unități în primele 3 luni ale acestui an. &nbsp; Informațiile vin de la...

Se pare că segmentul smartphone e imposibil de oprit sau încetinit, astfel că nu ne surprinde să aflăm că livrările de smartphone-uri au ajuns la aproape 277 de milioane de unități în primele 3 luni ale acestui an.

Informațiile vin de la TrendForce, citați de Digitimes. Livrările globale de terminale smart au crescut cu 1.13% în acest trimestru față de cel precedent, ajungând la 266.9 milioane de unități și predicțiile sunt ca ele să mai crească cu încă 6.7%, ajungând la 284.5 milioane de unități în trimestrul în care ne aflăm acu,.

Samsung Electronics și-a adjudecat primul loc, cu o cotă globală de peste 34% în primul trimestru, grosul livrărilor sale fiind reprezentat de modele low end și midrange. iPhone-ul își va face simțită prezența mai pregnant de abia în a doua jumătate a anului, de aici și pierderea sa de cota de piață în primele 3 luni din acest an.

și companiile din China stau bine, cu Huawei și Lenovo aflându-se în plină creștere, iar Xiaomi crescând cu 20% față de trimestrul anterior.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×