HTC anunță faptul că actualizarea la noua versiune Android L-release va sosi În maxim 90 zile pe One (M7) și One (M8)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.509 ori
<b>HTC anunță faptul că actualizarea la noua versiune Android L-release va sosi În maxim 90 zile pe One (M7) și One (M8)</b>După ce ieri Google a oferit un mic teaser cu privire la următoarea versiune Android denumită pentru moment L-release, aflăm că și HTC a avut un anunț de făcut. Compania taiwaneză a dezvăluit faptul că noul update Android L-release va ajunge...

După ce ieri Google a oferit un mic teaser cu privire la următoarea versiune Android denumită pentru moment L-release, aflăm că și HTC a avut un anunț de făcut. Compania taiwaneză a dezvăluit faptul că noul update Android L-release va ajunge în maxim 90 de zile pe terminalele high-end lansate pe piață.

De asemenea, HTC ne amintește că este una dintre cele mai rapide companii atunci când vine vorba de update-ul produselor aflate pe piață. Aceștia au promisHTC One (M7), respectiv HTC One (M8) vor beneficia de update-ul la noua versiune Android L-release în maxim 90 de zile de la primirea software-ului final de la Google.

în acest moment, compania taiwaneză se află în etapa premergătoare a procesului de update software, lucru ce înseamnă că noul OS nu a fost încă oferit de către Google. Rămâne de văzut când va fi anunțat oficial Android L-release, cea mai vehiculată perioadă fiind luna septembrie a acestui an.

Totodată, aflați că acest plan de update-uri face parte din programul HTC Advantage lansat anul trecut, program prin care utilizatorii de terminale flagship vor beneficia de suport software, și de o înlocuire gratis a ecranului pentru One (M7), One (M8), cât și pentru viitoarele terminale high-end ce vor fi lansate pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×