HTC anunță noile telefoane Desire 601 și Desire 300, plus versiuni albastre de One și One Mini

2.523 ori
<b>HTC anunță noile telefoane Desire 601 și Desire 300, plus versiuni albastre de One și One Mini</b>Se pare că toate zvonurile de săptămâna trecută s-au adeverit, inclusiv faptul că HTC Zara e de fapt HTC Desire 601, iar HTC One și One Mini vor sosi într-o variantă de culoare albastră. în plus, HTC a mai lansat și un handset cu dotări...

Se pare că toate zvonurile de săptămâna trecută s-au adeverit, inclusiv faptul că HTC Zara e de fapt HTC Desire 601, iar HTC One și One Mini vor sosi într-o variantă de culoare albastră. în plus, HTC a mai lansat și un handset cu dotări modeste astăzi, numit Desire 300.

Pe lângă HTC One cel albastru, producătorul asiatic a lansat și un accesoriu numit BoomBass, un subwoofer care se conectează la telefoane via Bluetooth și interacționează perfect cu tehnologia BoomSound. HTC Desire 601 este un telefon midrange, dotat cu un ecran LCD de 4.5 inch, cu rezoluție qHD și un procesor Snapdragon 400 dual core de 1.4 GHz.

HTC anunța noile telefoane Desire 601 și Desire 300, plus versiuni albastre de One și One Mini

Avem la bordul său și 1 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli și cea mai nouă versiune de HTC Sense cu BlinkFeed, plus HTC Zoe. Acest device va sosi pe piața europeană din luna septembrie, în 3 variante de culoare. HTC Desire 300 este un al nou venit, cu ecran WVGA de 4.3 inch, procesor dual core Qualcomm Snapdragon S4 de 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB memorie internă. El integrează și o cameră de 5 megapixeli și se lansează în octombrie.

HTC anunța noile telefoane Desire 601 și Desire 300, plus versiuni albastre de One și One Mini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×