Sony Xperia Z1 Honami apare În imagini de Înaltă rezoluție, fotografii de presă

1.332 ori
<b>Sony Xperia Z1 Honami apare În imagini de Înaltă rezoluție, fotografii de presă</b>Gata cu scăpările de imagini blurate și neclare, acum că suntem pe ultima sută de metri a IFA 2013. Acum mai toate fotografiile pe care le vom vedea scăpate pe web vor fi imagini de înaltă rezoluție și randari, cum este și cazul celor de mai...

Gata cu scăpările de imagini blurate și neclare, acum că suntem pe ultima sută de metri a IFA 2013. Acum mai toate fotografiile pe care le vom vedea scăpate pe web vor fi imagini de înaltă rezoluție și randari, cum este și cazul celor de mai jos. Acesta este Sony Xperia Z1, zis și Honami:

Acest cameraphone de 20.7 megapixeli va fi anunțat la IFA 2013 în câteva zile și el a fost deja subiectul a numeroase zvonuri și scăpări pe web. Nu pot spune că mă surprind prea mult aceste imagini. în ele remarcăm câteva dintre dotările camerei inscripționate lângă lentila sa, inclusiv G Lens, senzor de 1/2.3 inch și rezoluția de 20.7 MP.

Sony Xperia Z1 Honami

în partea stângă a acestui smartphone găsim un slot microSD, care se afla cel mai probabil lângă portul microUSB. Pe cealaltă parte laterală găsim slotul microSIM, iar terminalul adopta același buton Power metalic de mari dimensiuni ca și Xperia Z. Toate porturile și sloturile au capace speciale, de vreme ce handsetul este rezistent la apă.

Aflăm mai multe peste nici 48 de ore!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×