Samsung Înregistrează venituri mai slabe decât estimările pentru trimestrul 2; Probleme pe piața smartphone?

1.081 ori
<b>Samsung Înregistrează venituri mai slabe decât estimările pentru trimestrul 2; Probleme pe piața smartphone?</b>Cu câteva zile în urma aflam că îngrijorarea analiștilor cu privire la Samsung crește, mai ales că producătorul asiatic ar fi pierdut peste 20 de miliarde din valoarea sa luna trecută. Ei bine, acum aflăm că trimestrul 2 a fost unul al...

Cu câteva zile în urma aflam că îngrijorarea analiștilor cu privire la Samsung crește, mai ales că producătorul asiatic ar fi pierdut peste 20 de miliarde din valoarea sa luna trecută. Ei bine, acum aflăm că trimestrul 2 a fost unul al veniturilor modeste pentru sud-coreeni.

Seria Galaxy nu mai generează același buzz și din cauza predicțiilor prea optimiste cu privire la vânzările lui Galaxy S4, acum analiștii și experții în domeniu sunt dezamăgiți. Cu doar 2 zile în urmă aflam că Galaxy S4 a vândut 20 de milioane de unități în 2 luni, dar se pare că asta nu e de ajuns. Piața a început deja să ajungă la o ușoară suprasaturare și un mic blocaj și vă mai trece o perioadă lungă până la următoarele 10 milioane de unități.

Există totuși și asul din mânecă Samsung, numit Galaxy Note 3, care va fi prezentat în septembrie la IFA 2013. Dacă Apple va dezamăgi cu iPhone 5S, aducând upgrade-uri prea mici față de iPhone 5, publicul s-ar putea orienta către terminalele Galaxy, deci există șansa unei creșteri de vânzări către finalul de an. Rețineți că acțiunile Samsung au scăzut cu 17% în comparație cu începutul lunii iunie și s-a ajuns deja la o pierdere de valoare a companiei de 34.2 miliarde de dolari. își va reveni Samsung?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×