Nokia X are stocurile epuizate În China În doar câteva minute

Autor:  | Publicat în:  Nokia 754 ori
<b>Nokia X are stocurile epuizate În China În doar câteva minute</b>Cu câteva zile în urmă vă informam că Nokia X ar fi depășit deja milionul de precomenzi în China, cel puțin la un retailer local care nu cerea date de autentificare. Acum presupusa popularitate a handsetului e confirmată de stocurile epuizate...

Cu câteva zile în urmă vă informam că Nokia X ar fi depășit deja milionul de precomenzi în China, cel puțin la un retailer local care nu cerea date de autentificare. Acum presupusa popularitate a handsetului e confirmată de stocurile epuizate ale sale în timp record.

Până la finalul săptămânii trecute precomenzile prin JD.com ajunseseră la 10 milioane, iar vânzările reale ale telefonului au început pe 24 martie de abia. Toți cei cu precomenzi aveau 2 opțiuni: una de a face o plată și a-și asigura telefonul, sau de a renunța la precomanda. Aflăm că prima transă de modele Nokia X s-a vândut în mai puțin de 4 minut pe JD.com, iar următoarea reaprovizionare vine pe 31 martie.

încă nu e clar câte unități a vândut JD.com, dar ce știm sigur e că primii 10.000 de cumpărături primesc un pachet bonus cu accesorii și servicii. Diferența de preț între Nokia Lumia 520, și el vândut de JD.com și Nokia X este de 5 dolari în favoarea lui X. știm deja că Lumia 520 a fost un hit în China, dar oare și noul venit cu Android va avea aceeași soartă?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×