HTC anunță profit pentru trimestrul 2 al acestui an; HTC Desire 816 și One M8 se dovedesc pariuri câștigătoare!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.363 ori
<b>HTC anunță profit pentru trimestrul 2 al acestui an; HTC Desire 816 și One M8 se dovedesc pariuri câștigătoare!</b>HTC nu a avut cele mai strălucite rezultate financiare în ultimii ani, înregistrând nu mai puțin de 28 de luni la rând de vânzări în scădere cu anul precedent. Chiar și trimestrul trecut a adus pierderi, dar iată că pentru trimestrul 2 din...

HTC nu a avut cele mai strălucite rezultate financiare în ultimii ani, înregistrând nu mai puțin de 28 de luni la rând de vânzări în scădere cu anul precedent. Chiar și trimestrul trecut a adus pierderi, dar iată că pentru trimestrul 2 din 2014 lucrurile au început să arate mai bine.

Rezultatele financiare neoficiale pentru ultimele 3 luni au fost postate online astăzi și indică faptul că HTC ar fi obținut profit. Rețineți totuși că în trimestrul trecut HTC a depășit un prag psihologic și a reușit să înregistreze o creștere de vânzări cu 2.2% față de anul precedent. HTC a raportat venituri de 2.2 miliarde de dolari și profituri de 92 de milioane de dolari. Investitorii sunt probabil mulțumiți în sfârșit de aceste rezultate, după ce dădeau semne de nerăbdare în ultimele luni.

HTC Desire 816 și HTC One M8 sunt cheia acestei reveniri, dacă mă întrebați pe mine. Piața chineză are HTC One E8 cu o cutie trendy care să generează vânzări, în vreme ce în Europa și SUA avem parte de o promovare activă a lui One M8, iar HTC Desire 816 e tot mai greu de găsit, fiind atât de popular. în plus, ni se mai pregătește și un M8 Prime pentru la toamnă dacă zvonurile sunt reale.

și să nu mai vorbim și de tableta HTC Volantis/Nexus 9...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×