Transylgamia lansează un joc 3D cu parcare de mașini, disponibil pe Android și iOS: Skill 3D Parking Mall Madness

2.219 ori
<b>Transylgamia lansează un joc 3D cu parcare de mașini, disponibil pe Android și iOS: Skill 3D Parking Mall Madness</b>După cum știți există și în România companii dezvoltatoare de jocuri pentru mobile și deși nu avem vreun Rovio, băieții de la Transylgamia au planuri mari de viitor. Ei au lansat în App Store și Play Store jocul Skill 3D Parking Mall Madness...

După cum știți există și în România companii dezvoltatoare de jocuri pentru mobile și deși nu avem vreun Rovio, băieții de la Transylgamia au planuri mari de viitor. Ei au lansat în App Store și Play Store jocul Skill 3D Parking Mall Madness cu câteva zile în urmă.

Acest titlu este gratuit și este primul lor joc realizat pe bază de engine Unity. Grafica este una 3D, iar scopul jocului este să parcați cu succes câțiva bolizi în parcarea unui mall. Veți putea schimba vitezele, accelera, controla camera și aveți la dispoziție 80 de nivele cu diferite provocări legate de parcare. Mașinile sunt de tip sport, iar în fiecare nivel trebuie să atingeți un timp ideal găsind cea mai rapidă rută pentru o parcare perfectă.

Skill 3D Parking Mall Madness

Nivelele au loc ziua sau noaptea și este inclus și un sistem de damage, astfel că vă va costa să ratați o parcare sau un viraj. Tot Transylgamia a lansat și jocul Baby Lily`s Love and Caring, disponibil gratuit pe Android. Acesta este un fel de simulator de bebeluș, de care trebuie să aveți grijă la nivel virtual. El are nevoie de lapte, afecțiune și perioade de joacă și odihnă, altfel va plânge.

Care joc vă tentează mai mult? Pe cel cu mașini îl găsiți aici pentru iOS și aici pe Android, iar pe cel cu bebelușul aici pe Android.

Baby Lily`s Love and Caring

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×