HTC anunta serviciul HTCmail pentru Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.237 ori
<b>HTC anunta serviciul HTCmail pentru Europa</b>Profitand de discutiile starnite de anuntarea noului HTC TyTN II, compania a dat presei o serie de detalii in legatura cu serviciul HTCmail, care va fi folosit in combinatie cu Outlook 2007. HTCmail permite utilizatorilor sa primeasca mailuri, folosind...

Profitand de discutiile starnite de anuntarea noului HTC TyTN II, compania a dat presei o serie de detalii in legatura cu serviciul HTCmail, care va fi folosit in combinatie cu Outlook 2007.

HTCmail permite utilizatorilor sa primeasca mailuri, folosind pana la 5 conturi email, intr-un singur inbox colectiv, care va fi sincronizat cu handsetul dumnevoastra. De asemenea veti putea sincroniza si calendarul contactele sau alte date personale. Nu cunoastem inca un pret pentru acest serviciu, dat planurile tarficare vor include si o oferta de 2GB, care speram sa nu fie cea maxima. Primele tari europene in care vom vedea HTCmail “la lucru” sunt Franta si Marea Britanie, incepand cu luna viitoare.

Pentru utilizatorii care isi verifica mailul prin intermediul telefonului mobil, acestea sunt vesti bune, mai ales daca ei poseda mai multe conturi email, fie ca sunt Hotmail, Gmail sau Yahoo Mail. Datorita noului serviciu nu veti mai rata mailurile importante, iar spamul va fi filtrat cu usurinta de catre HTCmail. Banuim ca noile terminale HTC vor include din start acest feature, sau ca il vom putea selecta atunci cand cumparam telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×