Detalii despre Opera Mini 4 beta

916 ori
<b>Detalii despre Opera Mini 4 beta</b>Cel mai popular browser mobil gratuit din lume, Opera Mini, tocmai a fost lansat intr-o noua versiune, ajunsa acum in stadiul de beta 2. Printre feature-urile sale se numara si un mod landscape, iar utilizatorii vor trebui sa ia in calcul faptul ca...

Cel mai popular browser mobil gratuit din lume, Opera Mini, tocmai a fost lansat intr-o noua versiune, ajunsa acum in stadiul de beta 2. Printre feature-urile sale se numara si un mod landscape, iar utilizatorii vor trebui sa ia in calcul faptul ca browserul va folosi JAVA si o mare cantitate de RAM.

Browserul va permite sa vizualizati paginile web in ansamblu, sugerandu-va de unde sa incepeti sa cititi, si suportand un zoom rapid in cadrul paginii. De asemenea Opera Mini va schimba dimensiunile textului si imaginilor, oferind o metoda ideala de vizualizare, si scapandu-va de scrollingul infernal. Toate paginile web vor putea fi acum afisate in mod lanscape, apasand tastele *# si intorcandu-va telefonul la 90 de grade.  Opera Mini 4 permite utilizatorilor sa isi creeze propria metoda de cautare online, in orice camp de cautare dorit.

Printre feature-urile originale ale browserului se numara si mouse-ul virtual pus la dispozitie, care va va permite sa folositi functia scroll cu usurinta. V-ati gandit vreodata ca un browsing mai rapid inseamna si o factura mai putin incarcata? Datorita noii versiuni Opera Mini, paginile web se vor incarca la o viteza de 2 ori mai mare in comparatie cu alte browsere celebre. In cazul in care o pagina web nu este afisata la o rezolutie multumitoare, veti putea ajusta o serie de setari pentru o mai buna vizualizare a continuturilor site-ului respectiv.

Ultimul, dar nu cel din urma feature este includerea suportului CSS, care permite web designerilor sa isi faca pagina web sa arata superb, in lumea webului mobil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×