Detalii despre Opera Mini 4 beta

Autor:  | Publicat în:  Software 885 ori
<b>Detalii despre Opera Mini 4 beta</b>Cel mai popular browser mobil gratuit din lume, Opera Mini, tocmai a fost lansat intr-o noua versiune, ajunsa acum in stadiul de beta 2. Printre feature-urile sale se numara si un mod landscape, iar utilizatorii vor trebui sa ia in calcul faptul ca...

Cel mai popular browser mobil gratuit din lume, Opera Mini, tocmai a fost lansat intr-o noua versiune, ajunsa acum in stadiul de beta 2. Printre feature-urile sale se numara si un mod landscape, iar utilizatorii vor trebui sa ia in calcul faptul ca browserul va folosi JAVA si o mare cantitate de RAM.

Browserul va permite sa vizualizati paginile web in ansamblu, sugerandu-va de unde sa incepeti sa cititi, si suportand un zoom rapid in cadrul paginii. De asemenea Opera Mini va schimba dimensiunile textului si imaginilor, oferind o metoda ideala de vizualizare, si scapandu-va de scrollingul infernal. Toate paginile web vor putea fi acum afisate in mod lanscape, apasand tastele *# si intorcandu-va telefonul la 90 de grade.  Opera Mini 4 permite utilizatorilor sa isi creeze propria metoda de cautare online, in orice camp de cautare dorit.

Printre feature-urile originale ale browserului se numara si mouse-ul virtual pus la dispozitie, care va va permite sa folositi functia scroll cu usurinta. V-ati gandit vreodata ca un browsing mai rapid inseamna si o factura mai putin incarcata? Datorita noii versiuni Opera Mini, paginile web se vor incarca la o viteza de 2 ori mai mare in comparatie cu alte browsere celebre. In cazul in care o pagina web nu este afisata la o rezolutie multumitoare, veti putea ajusta o serie de setari pentru o mai buna vizualizare a continuturilor site-ului respectiv.

Ultimul, dar nu cel din urma feature este includerea suportului CSS, care permite web designerilor sa isi faca pagina web sa arata superb, in lumea webului mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×