Iată telefoanele Sony care vor primi actualizarea la Android 9.0 Pie încă din septembrie

1.904 ori
<b>Iată telefoanele Sony care vor primi actualizarea la Android 9.0 Pie încă din septembrie</b>Cum Android 9.0 Pie a debutat în această săptămână, producătorii de telefoane au început să facă publice listele cu telefoane care suporta noul software şi care vor primi actualizarea. HTC a ieşit la rampa cu o listă de 4 telefoane, iar Sony plusează cu..

Cum Android 9.0 Pie a debutat în această săptămână, producătorii de telefoane au început să facă publice listele cu telefoane care suporta noul software şi care vor primi actualizarea. HTC a ieşit la rampă cu o listă de 4 telefoane, iar Sony plusează cu 6 modele care îşi vor primi "plăcinta" încă din septembrie.

Sony nu e la prima ispravă de gen, fiind prima companie care a vândut telefoane cu Android 8.0 Oreo preinstalat anul trecut: Xperia XZ1 şi Xperia XZ1 Compact. Am subliniat acest aspect atunci când am făcut recenzia acelor telefoane. Acum aflăm că 6 modele Sony Xperia sunt gata de Pie încă de lună viitoare.

Iată lista cu ele:

  • Xperia XZ2
  • Xperia XZ2 Compact
  • Xperia XZ2 Premium
  • Xperia XZ1
  • Xperia XZ1 Compact
  • Xperia XZ Premium

Rollout-ul în trepte va începe prin septembrie şi se va termina cândva în noiembrie. Pare un deadline cam scurt, dar avem încredere că Sony va livra. Mai ales că se joacă cu programe beta şi teste de Seamless Update de ceva vreme. Seamless Update îţi permite să faci actualizarea pe o partiţie a telefonului în vreme ce ţii Androidul actual pe cealaltă şi foloseşti telefonul normal. Dacă ceva merge prost la update, se formatează partiţia 2 şi se ia de la zero fără să îţi pierzi datele.

Dacă totul merge bine, doar dai un reboot şi ai noul Android, deci nu mai aştepţi minute bune după procesul de actualizare. Android 9.0 Pie aduce un sistem de navigare pe bază de swipe, organizarea aplicaţiilor sub formă de cards şi notificări cu un design mai minimalist şi un font nou. Avem şi Digital Wellbeing, o funcţie care te anunţa dacă ai stat prea mult pe Facebook, YouTube, dacă e momentul să dormi şi dacă îţi dăunează lumină albastră înainte de somn.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×