Mini Turul Magazinelor #28: Huawei P9 Lite (2017) la preţ bun, căşti iHunt de calitate surprinzătoare, sistem PC Back to School refurbished

3.042 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #28: Huawei P9 Lite (2017) la preţ bun, căşti iHunt de calitate surprinzătoare, sistem PC Back to School refurbished</b>Dacă e weekend, e cazul unui nou Mini Tur al Magazinelor. Acesta include oferte excelente pentru voi, fie că e vorba despre căşti de calitate, un telefon care a fost best seller sau un PC ideal pentru Back to School. Avem şi un aparat de aer condiţionat..

Dacă e weekend, e cazul unui nou Mini Tur al Magazinelor. Acesta include oferte excelente pentru voi, fie că e vorba despre căşti de calitate, un telefon care a fost best seller sau un PC ideal pentru Back to School. Avem şi un aparat de aer condiţionat portabil, de asemenea la o sumă corectă.

1. Căşti audio iHunt Ear Beatbox Wireless Negru

iHunt Ear Beatbox Wireless

Aceste căşti iHunt sunt surprinzător de bune şi am avut ocazia să le încercăm recent. Au un bas puternic şi un sunet foarte clar. Atrag prin preţul de sub 160 de lei, sunt comode şi au un format intra auricular. Sunt plug and play, deci nu au nevoie de un setup prea complex. Stau fix în ureche şi sunt gândite în aşa mod încât să rămână fixe în urechi şi să nu fie nevoie să aveţi grija lor cu fiecare pas.

Vin cu Bluetooth 4.2 şi oferă o autonomie de 3.5 ore după 1 ora de încărcare. La pachet vin cu o carcasă de transport care are şi rol de încărcare din mers.

2. Aparat de aer condiţionat mobil Star-Light 9000 BTU, Clasa A, ACMP-09A, Display, Telecomanda, Timer, Kit instalare inclus

Aparat de aer condiţionat mobil Star-Light 9000 BTU, Clasa A, ACMP-09A, Display, Telecomanda, Timer, Kit instalare inclus

Până acum am tot scris despre aparate de aer condiţionat portabile şi mobile la sume de 999 de lei. Acum am găsit un model la doar 849 lei, unul de 9000 BTU şi care e vândut de eMAG. Are telecomandă, timer şi kit de instalare inclus. Garanţia pe 5 ani este un mare plus. Poate răcori un dormitor, cu o arie de 12-18 mp şi vine cu o funcţie de dezumidificare.

Avem nevoie doar de o fereastră pentru a scoate furtunul de evacuare a aerului cald. Recenziile de pe eMAG.ro spun că avem un produs foarte silenţios, un design plăcut şi roţi care permit mutarea aerului condiţionat în altă cameră.

3. Sistem PC Refurbished HP 8300 SFF

HP 8300 SFF
(Procesor Intel® Core™ i5-3470 (6M Cache, up to 3.60 GHz), Ivy Bridge, 4GB, 500GB HDD, Intel® HD Graphics 2500, Win10 Home)

Cine vrea să îi ia celui mic un sistem PC pentru perioada Back to School, are o ofertă bună la evoMAG.ro. Costă 999 lei şi vine cu procesor Intel Core i5 dintr-o generaţie de acum 4-5 ani. Soseşte şi cu cadouri la pachet, precum un antivirus Bullguard Security şi un cântar de baie. Are 3 ani garanţie şi vine la pachet cu licenţă gratuită Windows 10 Home. La bord mai găsim 4 GB RAM, 500 GB stocare şi avem şi unitate DVD.

Suficient ca un elev să îşi facă temele şi să se joace ceva joculeţe mai low end. 

4. Telefon HUAWEI P9 Lite 2017 16GB DUAL SIM Black

HUAWEI P9 Lite 2017

Unul dintre telefoanele Huawei midrange cele mai apreciate de noi în ultimii ani este Huawei P9 Lite (2017). Terminalul este pe lista pentru actualizări GPU Turbo şi cu puţin noroc şi tweaking va rula şi PUBG Mobile. În aceste zile ajunge să coste doar 696 lei la Altex.ro, un chilipir pentru un telefon cu o cameră şi baterie rezonabilă, un ecran deloc rău şi design plăcut.

O privire rapidă peste cele 30 de recenzii de pe Altex.ro arată că lumea e foarte mulţumită de baterie în special.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×