HTC are un eveniment special pe 1 septembrie: debutul unei noi tablete sau al unui smartphone?

1.750 ori
<b>HTC are un eveniment special pe 1 septembrie: debutul unei noi tablete sau al unui smartphone?</b>Coincidența coincidențelor... HTC are un eveniment la Londra în aceeași zi în care Samsung a promis că ne va dezvălui o parte din planurile sale. Dacă la Samsung v-am indicat aici că ar putea fi vorba despre un telefon cu ecran HD și Android Ice...

Coincidența coincidențelor... HTC are un eveniment la Londra în aceeași zi în care Samsung a promis că ne va dezvălui o parte din planurile sale. Dacă la Samsung v-am indicat aici că ar putea fi vorba despre un telefon cu ecran HD și Android Ice Cream Sanwich, ei bine cei de la HTC sunt puțin mai misterioși.

Câteva detalii despre eveniment găsiți aici, iar ultima oară când am văzut o întrunire de acest gen, HTC Sensation a fost lansat oficial. Acum ne așteptam să vedem confirmată pentru presă și public tableta HTC Puccini, zisa și Jetstream și Skyrocket. Aceasta vine cu un ecran de 10 inchi și Honeycomb drept OS. Nu ne-ar mira să vedem și un nou smartphone în acțiune, precum modelul HTC Ruby, sau telefoanele pentru domnișoare: Glamor, Bliss și Pico.

în cele din urmă, având în vedere zvonurile despre debutul lui Windows Phone 7 Mango pe 1 septembrie, HTC ar putea să se plieze pe această lansae și să ne prezinte și modelele sale noi Windows Phone: Omega, Eternity și altele. Biletele pentru evenimentul HTC sunt disponibile pe criteriul "primul venit, primul servit", deci dacă doriți să mergeți la Londra, ar fi cazul să vă grăbiți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×