Primul teaser pentru telefonul Samsung cu ecran HD și Ice Cream Sandwich - iată-l (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.963 ori
<b>Primul teaser pentru telefonul Samsung cu ecran HD și Ice Cream Sandwich - iată-l (Video)</b>Dacă ar fi să mă iau după teaserul de mai jos, super-telefonul pe care Samsung îl va prezenta la IFA 2011 este o bucată luminoasă de aur... Ei bine acesta este doar un promo la ceea ce vom vedea anunțat în cadrul evenimentului Samsung Unpacked,...

Dacă ar fi să mă iau după teaserul de mai jos, super-telefonul pe care Samsung îl va prezenta la IFA 2011 este o bucată luminoasă de aur... Ei bine acesta este doar un promo la ceea ce vom vedea anunțat în cadrul evenimentului Samsung Unpacked, care face la rândul său parte din IFA 2011.

Speculațiile afirmă că punctul central al conferinței Samsung va fi telefonul Android I9250, primul cu ecran HD petnru compania asiatică. Vorbim aici despre un display Super AMOLED cu diagonală de 4.65 inchi și rezoluție de 1280 x 720 pixeli. în plus, acest device este primul care rulează Android Ice Cream Sandwich, iar zvonurile îl dau drept sigur pentru lansare către finalul lunii noiembrie.

Este știut faptul că Samsung își anunță viitoarele modele de bază cu luni bune înainte, astfel că nu e exclus ca pe 1 septembrie să îl vedem pe I9250 prezentat oficial. în plus e foarte posibil să asistăm și la debutul unei tablet de 7 inchi de la Samsung, un urmaș pentru primul Galaxy Tab, dar unul cu procesor dual core Exynos de 1.2 GHz și Honeycomb. Mai multe detalii veți primi atunci când le vom afla și noi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×