HTC Bliss devine HTC Rhyme, iar Runnymede va fi numit Bass odată cu lansarea pe piață

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.775 ori
<b>HTC Bliss devine HTC Rhyme, iar Runnymede va fi numit Bass odată cu lansarea pe piață</b>Niciodată să nu vă luați după numele de cod ale terminalelor nelansate încă... și aici avem ca exemplu un model BlackBerry din acest an, care a avut cel puțin 3 nume de cod... O astfel de schimbare de nume vor suferi și noile modele HTC Bliss...

Niciodată să nu vă luați după numele de cod ale terminalelor nelansate încă... și aici avem ca exemplu un model BlackBerry din acest an, care a avut cel puțin 3 nume de cod... O astfel de schimbare de nume vor suferi și noile modele HTC Bliss și Runnymede, numite Rhyme și Bass la momentul lansării.

Dacă Runnymede este deja cunoscut pentru ecranul său uriaș de 4.7 inchi, care îl transformă într-un frate geamăn cu Android pentru HTC Titan, HTC Bliss a fost doar un zvon până recent. Acest "telefon pentru domnișoare" poate fi admirat mai jos dacă sunteți curioși și aflați că Bliss se va numi ofcial HTC Rhyme. Toate aceste detalii apărute la început de Săptămâna Modei la New York ne duc cu gândul la evenimentul HTC din NY de săptămâna viitoare.

Să fie acesta momentul debutului lui Rhyme? în ce privește HTC Bass, fostul Runnymede va fi anunțat oficial luna viitoare și probabil și lansat la câteva săptămâni după, la pachet cu căști în ear Beats Audio. Cu ce va ieși Rhyme/Bliss în evidență? Cu o serie de accesorii și carcase colorate care vor mulțumi domnișoarele și în plus și tehnologia audio Beats by Dr. Dre.

HTC Bliss devine HTC Rhyme, iar Runnymede va fi numit Bass odată cu lansarea pe piață

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×