Un utilizator norocos a pus deja mâna pe Samsung Galaxy S III, Nexus Prime și Android 4.0! Iată povestea sa

2.193 ori
<b>Un utilizator norocos a pus deja mâna pe Samsung Galaxy S III, Nexus Prime și Android 4.0! Iată povestea sa</b>Comunitatea 4Chan este un loc bun pentru a căuta scăpări de informații, cu mențiunea că acestea dispar la scurt timp după ce au apărut. Ei bine, un user anonim al acestui serviciu a povestit recent întreaga sa aventură cu Samsung Nexus Prime,...

Comunitatea 4Chan este un loc bun pentru a căuta scăpări de informații, cu mențiunea că acestea dispar la scurt timp după ce au apărut. Ei bine, un user anonim al acestui serviciu a povestit recent întreaga sa aventură cu Samsung Nexus Prime, zis și Samsung Galaxy Nexus, conform sursei misterioase. Ba mai mult decât atât, utilizatorul a avut șansa să testeze un Galaxy S III și Android Ice Cream Sandwich.

Chiar dacă pare incredibil, dacă există un sâmbure de adevăr în această poveste, ea merită analizată. Pentru început, aflăm că o echipă a celor de a Samsung a sosit la locul de muncă al utilizatorului 4Chan, aducând prototipuri ale viitoarelor modele importante. Printre ele se numără și Samsung Galaxy Nexus, dar și Galaxy S III, care va apărea anul viitor, dar se afla deja în faza de dezvoltare.

Echipa care l-a văzut pe Nexus Prime a avut o oră să se joace cu el și sursa din cadrul echipei afirma că handsetul aduce mult cu varianta Sprint a lui Galaxy S II. Avem de-a face cu un terminal cu margini rotunjite, similar cu Nexus S, mai ales datorită ecranului curbat. Acest model este mult mai mare decât un iPhone, fiind considerat un "monstru" pe lângă telefoanele Apple.

Nexus Prime va sosi cu un procesor Samsung Exynos dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, un display Super AMOLED Plus de 4.65 inchi, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și 16 GB memorie internă. Carcasa sa va măsura 8.8 mm în grosime și corpul va fi unul metalic, care va găzdui și o baterie de 2000 mAh. în ce îl privește pe Android Ice Cream Sandwich, acesta este un soi de Gingerbread cu o schimbare de look, iar meniurile arată mult mai bine acum, ele amintind de o "suprafață de sticlă".

Zona de app drawer are 3 secțiuni principale, pentru aplicații, jocuri și widgeturi, dar vă puteți crea propriul drawer, dacă doriți. Mai multe detalii aflați din linkul sursa de mai jos și vă garantăm că lectura e savuroasa... Rămâne de văzut cât de real e totul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×