TCL ar putea lansa un nou smartphone BlackBerry în cadrul târgului CES 2017

1.003 ori
<b>TCL ar putea lansa un nou smartphone BlackBerry în cadrul târgului CES 2017</b>Prin intermediul unui comunicat de presă emis de către TCL aflăm astăzi faptul că pentru CES 2017 ni se pregătește lansarea unui nou smartphone ce va purta logo-ul BlackBerry, terminal ce s-ar putea dovedi a fi acel model cu tastatură qwerty pe care

Târgul de tehnologie CES 2017 se apropie cu pași repezi și deja avem câteva companii precum LG care și-au dezvăluit produsele ce vor fi afișate la fața locului. Printre alte firme ce vor participa la acest show din Las Vegas în perioada 5 - 8 ianuarie se numără și chinezii de la TCL care de ceva timp dețin drepturile de utilizare ale brandului BlackBerry și a bunurilor pe care compania le posedă la ora actuală.

Aparent, TCL pregătește o conferință de presă pentru CES, eveniment unde este așteptat să fie dezvăluit un nou smartphone ce va purta logo-ul BlackBerry. Ni se promite dezvăluirea planurilor pe care compania chineză le are în ceea ce privește BlackBerry și totodată un preview pentru viitoarele terminale ce vor purta logo-ul firmei canadiene.

Nu ar fi exclus să vedem aici acel ultim BlackBerry cu tastatură fizică qwerty, model destinat fanilor și al cărui design va fi creat de către canadieni, urmând ca producția să fie realizată de către TCL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×