HTC Butterfly 3 nu va avea până la urmă o versiune internaţională, afirmă un oficial HTC

1.189 ori
<b>HTC Butterfly 3 nu va avea până la urmă o versiune internaţională, afirmă un oficial HTC</b>Deşi eram siguri că &icirc;n cadrul evenimentului de ieri a fost anunţată oficial varianta internaţională a lui HTC Butterfly 3, se pare că terminalul va răm&acirc;ne totuşi doar &icirc;n Taiwan şi Japonia. Informaţia vine chiar de la Jeff...

Deşi eram siguri că în cadrul evenimentului de ieri a fost anunţată oficial varianta internaţională a lui HTC Butterfly 3, se pare că terminalul va rămâne totuşi doar în Taiwan şi Japonia. Informaţia vine chiar de la Jeff Gordon, manager de comunicare la HTC.

Iniţial presa a scris că Butterfly 3 e o versiune internaţională a modelului HTC HTCV31, care debutase în primăvară. Terminalul vine cu un ecran Quad HD Super LCD 3 de 5.2 inch, procesor octa core Snapdragon 810, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. El mai include şi slot microSD şi o cameră de 20 de megapixeli, cu senzor Toshiba şi un senzor secundar pentru adâncime, dar şi o cameră selfie de 13 MP.

HTC Butterfly 3

Handsetul e certificat IPX5/IPX7, deci rezistă şi la contactul cu apă. HTC Butterfly 3 va sosi în magazinele asiatice pe 20 octombrie, urmând să coste în jur de 600 de dolari. El a fost deja inclus pe lista terminalelor ce vor primi Android 6.0 Marshmallow şi sperăm că totuşi să ajungă şi la retailerii internaţionali mai mult sau mai puţin oficial.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×