HTC Butterfly S surprins În noi imagini, vine cu difuzoare BoomSound

1.534 ori
<b>HTC Butterfly S surprins În noi imagini, vine cu difuzoare BoomSound</b>Dacă v-ați plictisit deja de știri legate de HTC One și HTC One Mini, aflați că producătorul taiwanez pregătește un urmaș pentru handsetul Butterfly și anume Butterfly S. Pe acest telefon l-am văzut deja în fotografii publicate pe web cu...

Dacă v-ați plictisit deja de știri legate de HTC One și HTC One Mini, aflați că producătorul taiwanez pregătește un urmaș pentru handsetul Butterfly și anume Butterfly S. Pe acest telefon l-am văzut deja în fotografii publicate pe web cu câteva zile în urmă, iar astăzi avem noi imagini pentru voi.

Aflăm cu această ocazie ca Butterfly S va folosi difuzoare BoomSound, iar noul model a fost surprins în acțiune de către site-ul VR-Zone din China. Terminalul va avea dimensiuni similare cu primul Butterfly, care dacă nu mă înșel a fost primul telefon din lume cu ecran Full HD. în vreme ce handsetul lansat anul trecut avea un difuzor în partea din spate, Butterfly S va avea difuzoare stereo frontale, similare cu ale lui HTC One.

HTC Butterfly S

HTC a mai lansat deja și modelul Desire 600, care la rândul său are parte de tehnologia BoomSound și difuzoare de acest gen și se pare că și HTC One Mini va folosi același sistem acustic. Din păcate nu avem și o listă pertinenta de specificații pentru HTC Butterfly S, dar zvonurile afirmă că el va veni cu un procesor Snapdragon 600 sau 800, 2 GB RAM, ecran Full HD și camera Ultrapixel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×