HTC Puccini, tableta Honeycomb cu ecran de 10 inchi ar putea debuta pe 27 iunie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.299 ori
<b>HTC Puccini, tableta Honeycomb cu ecran de 10 inchi ar putea debuta pe 27 iunie</b>HTC are un eveniment programat pe data de 27 iunie la Londra, în cadrul căruia ar putea lansa o nouă tableta. Zvonurile afirmă că este vorba despre modelul HTC Puccini, despre care am mai aflat zvonuri în trecut, printre care și specificații ce...

HTC are un eveniment programat pe data de 27 iunie la Londra, în cadrul căruia ar putea lansa o nouă tableta. Zvonurile afirmă că este vorba despre modelul HTC Puccini, despre care am mai aflat zvonuri în trecut, printre care și specificații ce includ un display touch de 10 inchi și Honeycomb.

Sunt și șanse ca HTC să prezinte noi telefoane, dar portofoliul lor pe 2011 pare deja complet în acest moment. Se pare că va avea loc cu 4 zile înaintea evenimentului din Londra un altul în Olanda, în Utrecht. Cele două evenimente vor avea cumva legătura, iar Planet Android afirma că HTC va prezenta "unde duce avansul tehnologic și de design".

în ce privește tableta HTC Puccini, ne așteptam la un model dual core cu ecran de 10 inchi, Honeycomb și suport LTE 4G. în cel mai rău caz am putea asista la anunțul oficial al actualizării lui HTC Flyer la Android 3.2, iar în cel mai bun la debutul unei noi tablete și al unor telefoane.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×