Samsung Omnia il detroneaza pe iPhone 3G din topurile de vanzari

3.552 ori
<b>Samsung Omnia il detroneaza pe iPhone 3G din topurile de vanzari</b>Krusell, cunoscutul producator suedez de carcase pentru electronice portabile a lansat lista sa "Top 10" pentru luna noiembrie a acestui an. Ea include cele mai populare terminale mobile, ce alcatuiesc un top, creat in functie de numarul de carcase...

Krusell, cunoscutul producator suedez de carcase pentru electronice portabile a lansat lista sa "Top 10" pentru luna noiembrie a acestui an. Ea include cele mai populare terminale mobile, ce alcatuiesc un top, creat in functie de numarul de carcase comandate prin Krusell pentru aceste handseturi.

Lista suedezilor este unica prin faptul ca reflecta vanzarile telefoanelor pe 6 continente si in peste 50 de tari de pe glob. Topul il are pe primul loc pe Samsung Omnia, ce l-a detronat pe iPhone 3G, dominant in aceasta lista inca de la lansare sa. Acum, terminalul produs de Apple se afla abia pe pozitia a patra, avand in fata sa handseturi ca Nokia 6300 si Sony Ericsson C702.

Pe locul 5 se afla Nokia 3109, urmat de Nokia N96, apoi Xperia X1, Nokia E71, Nokia E51 si HTC Diamond, care a cunoscut si el o cadere de pe locul 4 luna trecuta, pe locul 10 in noiembrie. Pozitia lui Omnia este datorata campaniei agresive de marketing a celor de la Samsung, care l-au lansat de curand si in SUA.

Sursa: WM Power User

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×