HTC cumpără S3 Graphics de la VIA

1.887 ori
<b>HTC cumpără S3 Graphics de la VIA</b>Unul dintre cele mai importante elemente ale unui telefon de tip smartphone este dat de accelerarea grafică furnizată de către așa-numitul GPU. Spre exemplu pe HTC Sensation avem un Adreno 220 GPU cu performanțe decente, dar inferioare lui Mali...

Unul dintre cele mai importante elemente ale unui telefon de tip smartphone este dat de accelerarea grafică furnizată de către așa-numitul GPU. Spre exemplu pe HTC Sensation avem un Adreno 220 GPU cu performanțe decente, dar inferioare lui Mali 400-MP GPU de pe Samsung Galaxy S II.

HTC a cumpărat cu 300 de milioane de dolari o companie numită S3 Graphic cu cunoștințe în domeniul plăcilor grafice de tip GPU cuprinse de către VIA în plăcile sale de bază. Bineînțeles că se adaugă și un bogat portofoliu de patente. Ar fi interesant să vedem cum HTC își produce propriile GPU pentru smartphone-uri și gândiți-vă că vorbim de viitorul no. 4 în domeniu.

Apple are deja o serie de probleme cu două patente ale S3 Graphics pe care le-a încălcat și pentru care urmează să dea răspundere în perioada următoare - prevăd o sumă de bani care să intre în bugetul HTC și să rezolve interesele Apple și HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×