HTC Desire 200 și Desire 600 Își fac apariția pe web printr-o scăpare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.296 ori
<b>HTC Desire 200 și Desire 600 Își fac apariția pe web printr-o scăpare</b>Seria Desire de la HTC ne-a oferit câteva terminale interesante, printre care și Desire C, pe care l-am comparat anul trecut cu Desire S. Acum ne pregătim de noi modele, se pare, sau cel puțin așa arată o serie de benchmark-uri și pagina de...

Seria Desire de la HTC ne-a oferit câteva terminale interesante, printre care și Desire C, pe care l-am comparat anul trecut cu Desire S. Acum ne pregătim de noi modele, se pare, sau cel puțin așa arată o serie de benchmark-uri și pagina de certificări.

O pagină taiwaneză de certificări ne indică existența unui model HTC Desire 200, iar benchmark-uri arata că vom avea și un Desire 600. Primul model este listat drept HTC 102e pe pagina oficială, iar speculațiile afirmă că acest handset ar fi acel telefon G2, despre care am auzit la începutul anului. înainte să înceapă MWC 2013 la final de februarie se zvonea că HTC va veni la show cu o tripletă de telefoane: HTC M7, M4 și G2.

Doar primul s-a concretizat, sub forma lui One, în vreme ce pe restul încă le așteptăm. Trecând la Desire 600, acest nou venit este misterios și ar urma să sosească cu un display qHD, procesor de 1.2 GHz și funcție dual SIM. în plus, versiunea 600 este destinată Europei, se pare și aici se opresc deocamdată detaliile despre noile modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×