Huawei Ascend P6 prezentat Într-o nouă imagine, aduce cu iPhone 5 destul de mult

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.544 ori
<b>Huawei Ascend P6 prezentat Într-o nouă imagine, aduce cu iPhone 5 destul de mult</b>Dacă nu mă înșel este a treia oară când îl vedem pe Huawei Ascend P6 ajungând pe web sub formă de imagini, iar acum avem parte de o randare mai degrabă decât de o fotografie hands on. &nbsp; Imaginea și-a făcut apariția pe Sina Weibo, rețea...

Dacă nu mă înșel este a treia oară când îl vedem pe Huawei Ascend P6 ajungând pe web sub formă de imagini, iar acum avem parte de o randare mai degrabă decât de o fotografie hands on.

Imaginea și-a făcut apariția pe Sina Weibo, rețea de socializare din China, iar acest telefon ultraslim se pregătește de lansarea de lună viitoare. Huawei a promis un handset ultraslim cu Android încă de la CES în ianuarie și își va onora promisiunea peste câteva saptamani. P6 aduce ușor cu iPhone 5, mai ales la acea bandă laterală din jurul terminalului, care ar putea servi și drept antena.

Surse apropiate de Huawei afirmă că grosimea acestui model nu mai este de 6.18 mm, ajungând aproape de 6.3 mm. Dotările hardware ale lui P6 includ un procesor quad core Huawei K3V2 de 1.2 GHz, 2 GB RAM, camera de 8 megapixeli în spate, un display HD de 4.7 inch și o cameră frontală de 5 megapixeli. E interesant cum telefoanele se îngroașă tot mai mult de la stadiul de zvon la lansare... și cel mai nou Oppo a pățit la fel.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×