HTC Desire 400, un nou telefon dual SIM cu ecran de 4.3 inch debutează fără anunț oficial

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.398 ori
<b>HTC Desire 400, un nou telefon dual SIM cu ecran de 4.3 inch debutează fără anunț oficial</b>HTC are obiceiul de a nu face mare tam tam atunci când lansează un nou telefon mobil, mai ales dacă e vorba despre un midrange sau low end. Astfel, azi aflăm că există un handset nou numit HTC Desire 400, pe care îl vedeți mai jos. &nbsp; Acesta...

HTC are obiceiul de a nu face mare tam tam atunci când lansează un nou telefon mobil, mai ales dacă e vorba despre un midrange sau low end. Astfel, azi aflăm că există un handset nou numit HTC Desire 400, pe care îl vedeți mai jos.

Acesta este un device dual SIM, iar el a început deja să apară pe site-urile regionale HTC, precum HTC Rusia. Dotările sale includ un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, un procesor quad core Snapdragon 400 cu frecvența de 1.2 GHz și 1 GB RAM. Terminalul integrează și o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED în spate și o cameră de 1.6 megapixeli în zona frontală.

HTC Desire 400, un nou telefon dual SIM cu ecran de 4.3 inch debutează fără anunț oficial

Avem la dispoziție 4 GB memorie internă, slot microSD, iar în mod interesant pe site-ul HTC Ucraina acest model este trecut cu o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală VGA. Pe același site el apare cu un procesor dual core și dimensiuni diferite față de site-ul rusesc. Este menționată și o baterie de 1800 mAh, care ar trebui să asigure cam 12 ore de convorbiri 3G.

Din păcate nu avem nici un detaliu despre preț.

HTC Desire 400, un nou telefon dual SIM cu ecran de 4.3 inch debutează fără anunț oficial

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×