HTC Desire 530 poate fi achiziționat acum prin intermediul QuickMobile; telefon mid-range cu preț interesant

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 3.453 ori
<b>HTC Desire 530 poate fi achiziționat acum prin intermediul QuickMobile; telefon mid-range cu preț interesant</b>Printre numeroasele device-uri ce le-am văzut &icirc;n cadrul Mobile World Congress 2016, s-a numărat totodată și modelul HTC Desire 530 - terminal din zona mid-range ce sosește cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică. De astăzi telefonul se...

Printre numeroasele device-uri ce le-am văzut în cadrul Mobile World Congress 2016, s-a numărat totodată și modelul HTC Desire 530 - terminal din zona mid-range ce sosește cu Android 6.0 Marshmallow din fabrică. De astăzi telefonul se regăsește și în oferta QuickMobile.ro, magazin ce comercializează produsul pentru un preț de 849 lei.

Ca dotări primim un display Super LCD de 5 inch cu rezoluție HD 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 210, 1.5 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 200 GB. O cameră de 8 megapixeli cu bliț LED se află pe spate, în timp ce pentru selfie-uri avem un senzor de 5 megapixeli.

Pret HTC Desire 530

Alte dotări aduse de către HTC la bordul acestui model sunt reprezentate de către suportul 4G LTE, și de bateria de 2200 mAh. Din punct de vedere al dimensiunilor, HTC Desire 530 cântărește 140 grame și măsoară 8.3 mm în grosime. Aflați că telefonul este disponibil pe alb și negru în oferta QuickMobile.ro.

Puteți vedea și un hands-on pentru acest produs chiar aici:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×