Iată cum sună specificațiile unui telefon Micromax cu Android One

970 ori
<b>Iată cum sună specificațiile unui telefon Micromax cu Android One</b>Printre anunțurile făcute la Google I/O 2014 s-a numărat și cel al lui Android One, o platformă pentru terminale cu preț accesibil, poate chiar sub 100 de dolari. Primii parteneri hardware ai inițiative sunt producătorii de telefoane din India,...

Printre anunțurile făcute la Google I/O 2014 s-a numărat și cel al lui Android One, o platformă pentru terminale cu preț accesibil, poate chiar sub 100 de dolari. Primii parteneri hardware ai inițiative sunt producătorii de telefoane din India, iar azi aflăm cum sună specificațiile unui model Micromax cu Android One la bord.

Programul Android One are scopul de a aduce cele mai noi funcții ale platformei Android pe terminale cu preț accesibil și va oferi actualizări la zi pe aceste modele. în ce privește handsetul care are parte de această scăpare, el este un model cu procesor Snapdragon 200 de 1.2 GHz (dual core), un ecran de 4.5 inch cu rezoluție de 960 x 540 pixeli și o cameră de 5 megapixeli cu captura FWVGA la 30 FPS.

Iată cum sună specificațiile unui telefon Micromax cu Android One

Nou venitul va fi oferit în variante de culoare alb/negru, va oferi suport dual SIM și va include și un slot microSD. Prețul va fi mai mic de 100 de dolari, iar telefonul va debuta și probabil va și rămâne în India pentru o perioadă. Designul sau va implica o carcasă destul de solidă din policarbonat. Un nume provizoriu pentru acest handset este Micromax One deocamdată și trebuie să recunosc că nu sună rău acest device, fiind mai atractiv decât un Nokia X de exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×