HTC Desire Eye, telefonul cu bliț dual-LED frontal apare În noi imagini

1.035 ori
<b>HTC Desire Eye, telefonul cu bliț dual-LED frontal apare În noi imagini</b>Dacă până acum ne așteptam ca HTC să lanseze doar modelul One M8 Eye, o serie de fotografii ajunse pe web acum câteva zile au scos la iveală faptul că vom avea parte și de un terminal axat pe funcții de fotografiere selfie, și anume HTC Desire...

Dacă până acum ne așteptam ca HTC să lanseze doar modelul One M8 Eye, o serie de fotografii ajunse pe web acum câteva zile au scos la iveală faptul că vom avea parte și de un terminal axat pe funcții de fotografiere selfie, și anume HTC Desire Eye, device ce azi apare într-o altă imagine.

Deși unele surse afirmă că posibilitatea lansării unui One M8 Eye cu senzor foto DUO de 13 megapixeli a căzut în favoarea acestui Desire Eye, noi încă tindem să credem că pe data de 8 octombrie HTC va prezenta ambele terminale, ca dovadă avută la îndemână fiind certificarea pe care HTC One M8e (Eye) a primit-o recent din partea agenției Tenaa.

Revenind la HTC Desire Eye, aflăm că acesta va dispune de un senzor frontal de 13 megapixeli însoțit de un bliț dual-tone, detaliu ce poate fi remarcat și mai sus. Totodată, acest terminal va dispune și de certificare pentru rezistență la apă și praf. Cum vi se pare acest nou produs marca HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×