Cota Windows Phone crește Încet dar sigur pe piața europeană; acesta ajunge acum la un procent de 9.2%

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 895 ori
<b>Cota Windows Phone crește Încet dar sigur pe piața europeană; acesta ajunge acum la un procent de 9.2%</b>Atunci când vine vorba de statistici referitoare la situația sistemelor de operare de pe piață îi avem în primul rând pe cei de la Kantar Worldpanel, companie de research ce tocmai a publicat datele cu privire la numărul de smartphone-uri vândute...

Atunci când vine vorba de statistici referitoare la situația sistemelor de operare de pe piață îi avem în primul rând pe cei de la Kantar Worldpanel, companie de research ce tocmai a publicat datele cu privire la numărul de smartphone-uri vândute pentru luna august a acestui an.

Pe lângă noutățile ce dezvăluie faptul că vânzările de terminale iPhone, în special cele ale modelului 5c sunt în continuă creștere pe piața din UK, aflăm și cum stă Windows Phone la capitolul cotă de piață, cifră ce este comparată cu datele făcute publice în aceeași perioadă a anului trecut.

Din câte putem observa în tabelul de mai sus, cota de piață a sistemului de operare Windows Phone a ajuns acum la un procent de 9.2% în Europa, cifră ce reprezintă o creștere cu 0.7% comparativ cu luna august a anului trecut. De asemenea, observăm că Windows Phone a avut parte de o creștere și pe piața din USA, unde acum se înregistrează un procent de 4.7% (+0.8%). Ce sistem de operare folosiți în prezent?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×