HTC Desire, telefon Android aprobat de FCC si Wi-Fi Alliance

1.479 ori
<b>HTC Desire, telefon Android aprobat de FCC si Wi-Fi Alliance</b>Lista de telefoane Android gata pentru lansare este in continua crestere si de aceasta data avem de-a face cu un model HTC care a primit aprobarea FCC si a celor de la Wi-Fi Alliance. Este vorba despre terminalul HTC Desire, funoscut si sub numele de cod...

Lista de telefoane Android gata pentru lansare este in continua crestere si de aceasta data avem de-a face cu un model HTC care a primit aprobarea FCC si a celor de la Wi-Fi Alliance. Este vorba despre terminalul HTC Desire, funoscut si sub numele de cod ADR6200 si ADR6200VW.

 
Din pacate, foarte putine detalii sunt cunoscute in legatura cu acest telefon, iar printre ele nu se numara si specificatiile. Din numele de cod de mai sus, particula "ADR" este evident indicatorul lui Android, in vreme ce "VW" este o prescurtare de la Verizon Wireless. Zvonurile afirma ca acest handset va purta branding Google, ceea ce inseamna ca nu va folosi interfata proprie HTC, ci varianta standard de UI.

Faptul ca HTC Desire a fost aprobat de Wi-Fi Alliance, indica prezenta suportului Wi-Fi b/g pe lista de dotari si din nou trebuie sa afirmam ca handsetul este un mister. E posibil sa il vedem in actiune la showul CTIA, care va debuta la inceputul lunii octombrie, pentru a mai lamuri din mister.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×