Telefoanele cu touchscreen Philips X806 si C702 isi fac aparitia

2.118 ori
<b>Telefoanele cu touchscreen Philips X806 si C702 isi fac aparitia</b>Philips este un brand renumit in industria mobila nu atat pentru specificatiile telefoanelor sale, cat pentru durata de viata impresionanta a bateriilor acestora. Iata ca producatorul are acum 2 noi modele, de data asta dotate cu touchscreen: Philips X806...

Philips este un brand renumit in industria mobila nu atat pentru specificatiile telefoanelor sale, cat pentru durata de viata impresionanta a bateriilor acestora. Iata ca producatorul are acum 2 noi modele, de data asta dotate cu touchscreen: Philips X806 si C702.

Ambele handseturi vor sosi in China destul de curand si aflam de la cei de la Unwired View ca Philips X806 este un telefon cu grosime de 14 mm, dotat cu un display TFT de 3.5 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, camera de 5 megapixeli, Bluetooth, radio FM, memorie interna de 47 MB si slot pentru carduri microSD.

Din pacate acest telefon suporta doar conectivitate quad band GSM/GPRS, dar macar designul sau impresioneaza placut. Trecand la modelul C702, aflam ca acest terminal Philips este un handset CDMA 1X, disponibil in curand prin China Telecom si dotat cu un ecran QVGA de 3.4 inchi, GPS, o camera de 1.3 megapixeli, Bluetooth, memorie interna de 70 MB si slot pentru carduri microSD.

Philips C702

In plus, avem informatii si despre Philips V900, handsetul Android al producatorului, destinat lansarii prin China Mobile. Terminalul suporta conectivitate quad band GSM/GPRS/EDGE, foloseste un ecran touchscreen HVGA de 3.2 inchi, GPS, WiFi, o camera de 3 megapixeli, memorie interna de 256 MB si slot pentru carduri microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×