Bada OS lovește din nou, acum În versiunea 2.0 - telefonul Samsung Wave 725 scăpat pe web

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.799 ori
<b>Bada OS lovește din nou, acum În versiunea 2.0 - telefonul Samsung Wave 725 scăpat pe web</b>Samsung a avut inspirația de a crea un OS propriu, vânzând deja milioane de unități cu platforma Bada OS la bord. Iată că acum sistemul de operare a ajuns la versiunea 2.0 și a fost depistat pe un nou telefon din seria Wave, scăpat pe web. Este...

Samsung a avut inspirația de a crea un OS propriu, vânzând deja milioane de unități cu platforma Bada OS la bord. Iată că acum sistemul de operare a ajuns la versiunea 2.0 și a fost depistat pe un nou telefon din seria Wave, scăpat pe web. Este vorba despre Samsung Wave 725, pe care îl puteți vedea mai jos.

Terminalul a fost descoperit recent în SDK-ul lui Bada 2.0 de către cei de la badaworld.net. Wave 725 va sosi cu un display HVGA de 3.65 inchi, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli, NFC, WiFi, Bluetooth 3.0 și o cameră de 5 megapixeli în partea din spate. Terminalul Bada 2.0 va incorpora și o cameră frontală VGA, iar dacă va intriga imaginile din acest articol, aflați că ele sunt doar idealizări ale modului cum va arăta telefonul și nu fotografii reale.

Samsung intenționează să lanseze handsetul în luna septembrie, cel mai probabil cu un preț atractiv. Bada 2.0 este un OS interesant deoarece aduce ca plusuri suport NFC, multitasking, o interfață îmbunătățită și o securitate actualizată.

Bada OS lovește din nou, acum În versiunea 2.0 - telefonul Samsung Wave 725 scăpat pe web

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×